Bosna – Lift

O nama

logo_blDruštvo sa ograničenom odgovornošću, za remont i servis liftova, “Bosna – lift” d.o.o Tuzla  osnovano je  u septembru 1992. godine .

Osnovna djelatnost Društva je održavanje liftova zajedničkih prostorija i uređaja u zgradama. Osim primarne djelatnosti kompanija je razvila cijeli set usluga koje se,  uz primarnu djelatnost,  odnose na: podizanje krovnih konstrukcija i pokrivanje krovova, fasaderske i štrukaturne radove, ugradnju stolarije, farbarske radove, staklarske radove, čišćenje svih vrsta objekata, elektroinstalacione radove, postavljanje instalacija za vodu, gas, grijanje, ventilaciju i hlađenje, postavljanje podnih i zidnih obloga, kao i na veći broj drugih instalacionih radova i uslužnih djelatnosti.

Od samog osnivanja definisana je vizija da preduzeće postane jedna od vodećih i prepoznatljivih kompanija na području Tuzlanskog kantonu po kvantitetu i kvalitetu pružanja usluga održavanja liftova, zajedničkih prostorija i uređaja u zgradama, te po kvaliteta u svim segmentima poslovanja.

Poslovanje firme se  predanim radom u velikoj mjeri proširilo na veći dio Bosne i Hercegovine.

U godinama razvijanja i djelovanja  vizija je sve više postajala realnost i danas je Bosna-lift, u svom domenu djelatnosti,   jedna od najprepoznatljivijih kompanija širom Tuzlanskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine.

Naš cilj je kontinuirano  održavati  zadobijeno povjerenje naših klijenata i truditi se da prevazilazimo očekivanja.

logo_heder