Bosna – Lift

Društvena odgovornost

Praksa društveno odgovornog poslovanja već je godinama dio poslovanja Bosna-lifta.

Na  različite načine nastojimo  biti društveno odgovorna firma u lokalnim zajednicama u kojima djelujemo.

drustvena_odgovornost_bl

Naša  pažnja je usmjerena i   posvećena  podršci  različitim subjektima   u lokalnim  zajednicama kroz finansijsku, humanitarnu ili drugu vrstu podrške  dobrim projektima i inicijativama koje implementiraju različita udruženja. Također,  pružamo podršku sportskim kolektivima i manifestacijama, te nizu  drugih aktera društvenog života.

Osim kroz kvalitet, profesionalnost i stručnost pri obavljanju naših djelatnosti  trudimo se ukazano  povjerenje opravdati i kroz dodatno  ulaganje i podršku.

Od samog osnivanja do danas Bosna-lift je pomogao u realizaciji velikog broja projekata i  javnih inicijativa i posebno smo ponosni na zahvalnice koje su nam stizale kao priznanje našeg angažmana.

Kontinuirano odgovornost pokazujemo i prema zaposlenicima. To uključuje dobre radne uslove, organizovanje  edukacije i niz drugih dodatnih poticaja i motivacije zaposlenih. Dugoročno pozitivne efekte stvaramo i kroz kreiranje i razvijanje novih radnih mjesta.

Odgovoran odnos smo uspostavili prema klijentima, što se očituje u brizi o zaštiti klijenata, kvalitetu usluge i pružanju tačnih i pouzdanih informacija.

Značajan je i odgovorane naš odnos prema investiranju  kroz brojne angažmane vezane uz infrastrukturne projetke, gdje se kroz partnerstvo sa javnim institucijama ostvaruju dugoročni pozitivni efekti na zajednice.

Naša snaga je i u tome što učestvujemo u stvaranju za život ugodnijih i ljepših lokalnih zajednica.

logo_heder