Bosna - Lift

Izaberite BOSNA - LIFT za vašeg izvođača i poboljšajte uslove poslovanja - stanovanja Više »

Bosna - Lift

Montaža remont i servis liftova Više »

Bosna - Lift

Održavanje objekata visokogradnje, niskogradnje i njihovih dijelova Više »

Bosna - Lift

Podizanje krovnih konstrukcija i pokrivanje krovova Više »

Bosna - Lift

Ugradnja stolarije Više »

Čišćenje svih vrsta objekata Više »

Fasaderski i štrukaturni radovi Više »

Farbarski i stolarski radovi Više »

Elektroinstalacioni radovi Više »

 

Naslovna

Poštovani,

Dobrodošli na web stranicu Društva sa ograničenom odgovornošću BOSNA-LIFT  d.o.o Tuzla.

Zahvaljujemo Vam se na odvojenom vremenu i interesovanju za uslužni program  naše firme. Posebnu zahvalnost dugujemo našim vjernim klijentima i ostalim poslovnim partnerima koji nam na bilo koji način ukazuju svoje povjerenje.

Porodica Bešlagić  njeguje tradiciju privatnog biznisa od 1992. godine kada je osnovano  Društvo sa ograničenom odgovornošću  BOSNA-LIFT d.o.o Tuzla čiji je osnivač i vlasnik g-din Nedžad Bešlagić.

Društvo je formirano sa jasnim ciljevima razvoja i svi zaposlenici predano rade na njihovoj realizaciji.

BOSNA-LIFT d.o.o.Tuzla danas je, može se slobodno reći, lider u djelatnosti kojom se bavi na području Tuzlanskog kantona, ali i cijele Bosne i Hercegovine. To se kontinuirano ostvaruje uz  želju, učenje, entuzijazam i zalaganje svih zaposlenih,  te  svesrdnu podrška naših vjernih poslovnih partnera.

Nastojimo ostvarivati  najambicioznije poslovne snove jer smo kao lider u ovoj oblasti na BH tržištu u mogućnosti ponuditi najbolje usluge, čiji je kvalitet potvrđen i prihvaćen od velikog broja naših klijenata.  Za sebe volimo reći da smo tim za koji je svaki projekat novi izazov i novo iskustvo.

Također nastojimo da budemo društveno odgovorna firma u lokalnim zajednicama u kojima djelujemo, te kontinuirano podržavamo udruženja, sportske i druge klubove, pojedince, korisne projekte i događaje, kako bi i na taj način doprinjeli razvoju za život boljih i ugodnijih sredina.

Pozivamo Vas da se pridružite širokom krugu zadovoljnih klijenata, a mi ćemo nastojati da stalno prevazilazimo Vaša očekivanja.

direktor Društva: Jasmin Bešlagić dipl.iur.